Bij Schoonebeek en Kieskamp Accountants & Adviseurs werken, verspreid over de kantoren Almelo en Epe, in totaal ongeveer 40 (belasting)adviseurs en medewerkers samen in één organisatie. Daarmee behoren wij in de regio tot één van de middelgrote kantoren op het gebied van de financieel zakelijke dienstverlening. Wij zijn actief in het midden- en kleinbedrijf en werkzaam in vrijwel alle branches. Onze benadering is persoonlijk en proactief.

Voor onze vestiging in Epe zijn wij op zoek naar een

ASSISTENT ACCOUNTANT

Functie omschrijving:

Wij zijn op zoek naar een assistent accountant met een aantal jaren relevante werkervaring die ons team fulltime komt versterken. Als assistent accountant ben je verantwoordelijk voor een actieve dienstverlening aan onze cliënten. Je verzorgt het gehele administratieve traject voor deze ondernemers: van het verwerken van de administratie, het samenstellen van de jaarrekening tot het verzorgen van de fiscale aangiften. Hierbij werken wij in alle genoemde facetten met digitale dossiers. Wij verwachten dat je na een korte inwerkperiode vrij zelfstandig kunt werken. Je portefeuille bestaat uit MKB ondernemers. Samen met je collega’s bouw je mee aan de verdere professionalisering en servicegerichtheid van jezelf en van Schoonebeek en Kieskamp Accountants & Adviseurs.

Gevraagd:

Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO 4 niveau. Je beschikt over een analytisch inzicht en hebt een nauwkeurige en zelfstandige werkhouding. Daarnaast ben je collegiaal, klantgericht en heb je goede communicatieve eigenschappen. Kennis van en snel kunnen werken met automatisering is een pré.

Wij bieden:

Een prettige, informele en uitdagende werkomgeving, alsmede een passend arbeidsvoorwaardenpakket met mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

Geïnteresseerd in deze functie?

Stuur dan een gemotiveerde sollicitatie met cv per post of per email naar:

Schoonebeek Accountants & Adviseurs
T.a.v. de heer A.J.H. Dunnink
Postbus 147
8160 AC Epe
E-mail: dunnink@schoonebeekkieskamp.nl

Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met
Arjan Dunnink (bereikbaar onder nummer 0578-614537).