Waarvoor kunt u bij Schoonebeek en Kieskamp Accountants terecht?

Schoonebeek en Kieskamp Accountants is uw sparringpartner op het gebied van financiële dienstverlening. Wij hanteren een glasheldere werkwijze. Korte lijnen. Gedegen adviezen. Onze dienstverlening is gericht op het midden- en kleinbedrijf en wordt verricht op basis van een no-nonsense mentaliteit, waarbij de kernwaarden kwaliteit, duidelijk en zorgvuldigheid voorop staan.

Onze dienstverlening is als volgt onder te verdelen:

AA-Accountants

AA-Accountants

Als ondernemer heeft u te maken met talloze uitdagingen en problemen. Onze AA-accountants komen met pasklare oplossingen. Ze anticiperen vroegtijdig op uw vragen en opmerkingen.

Lees verder »

Belastingadviseurs

Belastingadviseurs

Als ondernemer is het ondoenlijk om, naast uw dagelijkse beslommeringen, alle ontwikkelingen op fiscaal gebied bij te houden. Wij volgen en analyseren voor u alle fiscale trends in het brede scala van wet- en regelgeving.

Lees verder »

Personeels- en HR-advies

Personeels- en HR-advies

Wij verzorgen de salarisadministratie en alles wat daar verder bij komt kijken graag voor u. Op een betrouwbare en professionele manier. U kunt online meekijken en loonstroken, aangiften loonheffingen, loonjournaalposten, verzamelloonstaten etc. downloaden.

Lees verder »

Startende ondernemer

Startende ondernemer

Wilt u graag uw eigen bedrijf starten, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Schoonebeek en Kieskamp Accountants voorziet u in een vrijblijvend gesprek graag van advies met betrekking tot het starten van uw nieuwe bedrijf.

Lees verder »

Particulier

Particulier

Aangifte inkomstenbelasting, allerlei toeslagen, middeling, schenkingen, successie-aangiften. Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? Of heeft u moeite van het doen van aangiften of het aanvragen van toeslagen?

Lees verder »

Online diensten

Online diensten