Schoonebeek en Kieskamp Accountants & Adviseurs biedt twee klantgerichte online diensten aan. Te weten:

  1. Internetboekhouden (YOB en Exact online)
  2. Nmbrs documentenarchief voor salarisadministratie

INTERNETBOEKHOUDEN
Internetboekhouden betekent SNEL, eenvoudig én veilig boekhouden. Zonder investeringskosten. Ofwel: via internet uw administratie voeren. Net als bij internetbankieren zijn alle gegevens met een smartcardreader (met pas én pincode) of met een gebruikersnaam en wachtwoord goed beveiligd.

Als ondernemer wilt u continu een actueel beeld van de financiële positie van uw bedrijf en de verschillende kosten en opbrengsten. Ook wilt u nog kortere lijnen met Schoonebeek en Kieskamp Accountants om op basis van de actuele cijfers de onderneming bij te sturen en slimmer samen te werken.

Direct Inloggen
Wilt u extra informatie over internetboekhouden? Neem dan voor YOB contact op met Hilde Bennink . Voor Exact online kunt u contact opnemen met Arjan Dunnink en Robert Franken Volmerink voor Unit4 Multivers.

SALARISADMINISTRATIE
NMBRS documentenarchief voor salarisadministratie betekent het via internet downloaden van allerlei periodieke gegevens uit de salarisadministratie. Zo kunt u loonstroken, aangiften loonheffingen, loonjournaalposten, verzamelloonstaten en andere overzichten downloaden. Uw salarisadministratie is alleen voor u benaderbaar en bestaat uit een archief van een aantal jaren, zodat u ook nog eens iets uit een voorgaand jaar kunt opzoeken.

Wilt u extra informatie over Unit4 documentenarchief? Neem dan contact op met Jennie Metz.

Voordelen van onze online diensten:

  • Niet plaats of computergebonden. Overal waar internet is, kunt u inloggen.
  • U hoeft geen back-ups te draaien.
  • U hoeft geen updates te installeren.