Dat er veel komt kijken bij het starten van een onderneming hoeven wij u niet te vertellen. Nadat het ondernemingsplan opgesteld is en de eventueel benodigde financiering afgesloten is komt er veel op u af.

Middels overzichtelijke informatie die u als pdf kunt downloaden, willen wij u wijzen op het voeren van een goede, overzichtelijke administratie. Verder wordt een aantal ondernemersfaciliteiten aangegeven. Dit zijn faciliteiten die fiscaal erg aantrekkelijk kunnen zijn voor u als (startende) ondernemer. Ook de verschillende rechtsvormen waaruit u bij het starten van een onderneming kunt kiezen, worden besproken.

De informatie is beknopt (en zeker niet volledig), maar geeft wel een aantal belangrijke zaken weer voor de (startende) ondernemer.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over bijvoorbeeld ondersteuning bij het opstellen van het ondernemingsplan, begeleiding bij het aanvragen van financieringen, het opzetten van de financiële administratie, fiscale zaken, keuze van de rechtsvorm, verzekeringen, automatisering of andere zaken, dan gaan wij graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem dan contact met ons op.